Mahdolliseen Ansaittavaan Korvaukseens

Ansaitse Lisätuloja

Vaikka online-kyselyihin vastaaminen ja tuotteiden testaaminen ovat hyviä keinoja ansaita lisätuloja, olemme ensimmäisiä, jotka myöntävät, että et pääse rikastumaan sillä. Jos käytät kyselyihin vastaamiseen joka päivä vähän aikaa, voit ansaita kuukaudessa jopa 380 €*.

Se, kuinka paljon todella ansaitset, määräytyy muun muassa sen mukaan, kuinka paljon aikaa olet valmis käyttämään kyselyihin vastaamiseen, sekä ikäsi ja sukupuolesi, muiden väestötieteellisten tietojen sekä saatavilla olevien kyselyiden määrän perusteella.

Kyselyihin vastaaminen vie usein alle 20 minuuttia. Markkinatutkimusyritykset maksavat sinulle keskimäärin 1 €* kyselyä kohden, mutta joskus ne saattavat maksaa jopa 6 €* tai enemmän, riippuen kyselyn pituudesta ja vaadittavasta työmäärästä.

Jotta voisit ansaita 380 €* kuukaudessa, sinun tulee vastata 10 kyselyyn päivässä, joista ansaitset 1 € kyselyä kohden (jos kyselyyn vastaaminen vie keskimäärin 20 minuuttia, tämä tarkoittaa hieman yli 3 tuntia päivää kohden). Jos olet saat kutsun vastata kyselyyn, josta maksetaan enemmän, jo pienempi määrä kyselyitä riittää. Voit esimerkiksi ilmoittautua viiteen eri markkinatutkimusyritykseen ja vastata päivässä kahteen kyselyyn kutakin yritystä kohden. Tai voit vastata 10 kyselyyn päivässä kahdelle eri yritykselle, aivan kuten haluat.

Näin Ansaitset Eniten

Suosittelemme, että rekisteröidyt mahdollisimman moneen suosittelemaamme markkinatutkimusyritykseen. Näin voit ansaita eniten ja lisäät mahdollisuuksiasi saada kutsuja kyselyihin, joista maksetaan enemmän. Näin myös varmistat, että saatavilla on kyselyitä silloin, kun haluat osallistua niihin.

Rekisteröidy ilmaiseksi ja pääset ansaitsemaan jopa 380 €* kuukaudessa.

*Perustuu mahdolliseen ansaittavaan korvaukseen, joka vaihtelee osallistujan väestötieteellisten tietojen perusteella. Ansaittava korvaus vaihtelee eri henkilöiden ja kyselyiden välillä.