MAHDOLLISET TULOT

Mielipiteidesi jakaminen nettikyselyiden, mysteerishoppailun ja tuotetestaamisen kautta on erinomainen tapa ansaita lisärahaa tai parantaa tulojasi. Emme väitä, että rikastuisit, mutta jos omistat vähän aikaa joka päivä kyselyille, voit ansaita jopa 380 € per kuukausi.

Se, kuinka paljon rahaa tienaat, riippuu monista eri tekijöistä, kuten:

• Kuinka paljon aikaa käytät; valinta on sinun. Voit käyttää niin vähän aikaa kuin haluat. Mitä enemmän aikaa käytät, sitä enemmän ansaitset.
• Tilastotietoihinm kuten: ikääsi, sukupuoleesi ja sijaintiisi.
• Yksittäisten tutkimusyritysten kyselyiden saatavuus ja kyselyn pituus

Monet kyselyt voi tehdä alle 20 minuutissa. Keskimäärin tutkimusyritykset maksavat sinulle 1 € per kysely, mutta he voivat joskus tarjota jopa 10 € tai enemmän, riippuen kyselyn pituudesta. Ansaitaksesi 380 € kuukaudessa tai 95 € viikossa, sinun täytyy tehdä kymmenen kyselyä, jotka maksavat keskimäärin 1 €, päivässä. Jos sinut kutsutaan tekemään kyselyitä, jotka maksavat 10 € tai enemmän, voit tehdä vähemmän kyselyitä. Ansaitaksesi 20 € tunnissa, sinun täytyy joko: suorittaa kaksikymmentä lyhyttä 3 minuutin kyselyä, jotka maksavat sinulle 1 € per kysely, tai suorittaa kolme 20 minuutin kyselyä, jotka maksavat sinulle enemmän kuin 6,6 € per kysely tai tekemällä kaksi 30 minuutin kyselyä, jotka maksavat sinule 10 € per kysely. Liittymällä mahdollisimman moniin markkinointitutkimusyrityksiin kauttamme, sinulle lähetetään erilaisia ja -pituisia kyselyitä, joista voit valita mitkä haluat tehdä.

 

TUOTTOJESI MAKSIMOIMINEN

Kun rekisterlidyt sivullemme (mikä on ilmaista), me suositteleme sinua valitsemaan mahdollisimman paljon tutkimusyrityksiä, koska meillä on pääsy parhaiten maksaviin kyselyihin. Tekemällä näin, maksimoit potentiaaliset tulosi ja kasvatat mahdollisuutesi saada paremmin maksavia kyselyitä.

Mitä odotat? Rekisteröidy ilmaiseksi ja ala tienaamaan tänään!